Specialistsäljare mot offentlig sektor/ anbudsansvarig

Specialistsäljare mot offentlig sektor/ anbudsansvarig

Är du en mästare inom LOU och offentliga upphandlingar som vill ta nästa steg i karriären? Kom till oss på Tross! Vi söker efter en nyckelperson som vill utvecklas tillsammans med oss för att kunna skapa och leverera branschens bästa tjänster till landets offentliga beställare.

Roll

Som specialistsäljare mot offentlig sektor på Tross har du ansvar för att hantera hela anbudsprocessen från analys av upphandlingsunderlaget till inskickat anbud. Du kommer initialt att fokusera på att skapa högkvalitativa anbud till kommuner, landsting och statliga myndigheter. På sikt vill vi dock att du har en ambition att växa och ta mer ansvar i din roll och tillsammans med ledningen utveckla våra interna processer, rutiner samt kompetens inom området. Tillsammans med dig vill vi bli ”gurus” inom vårt område med syftet att skapa branschens bästa anbudsfunktion som alltid ligger steget före konkurrenterna. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som idag har god förståelse för hela anbudsprocessen samt LOU. Du har jobbat ett tag i yrkesrollen och har kanske identifierat en del saker som skulle kunna göras bättre inom området. Eftersom du har erfarenhet från yrkesrollen förstår du att det är viktigt att man är både analytisk, noggrann och har en god planeringsförmåga för att lyckas i rollen. Du är självklart en kämpe på att producera fritexter av både säljande och förklarande karaktär. Du behöver också vara en spindel i det interna nätverket för att kunna få fram det material som behövs till anbuden från kollegor med specialistkompetens.

 

Vill du vara med på resan? Hör av dig och berätta vem du är och vad du kan till jobs@tross.se, helst redan idag men senast den 30/11.