Nu är det dags igen – tipsa oss!

Rebecca Nyberg Blogg, Jobba, TROSS

IMG_3284

I takt med att vi växer och 2017 står runt hörnet med spännande uppdrag är vi på jakt efter nya trossare till vårt kontor i Jönköping. Rekryteringsannonser i all ära men vi vet att det är nätverk, bekantas bekanta och kontakterna som gör det. Sitter inne på de bästa av de bästa alltså.

Vi vill därför ha tips från dig. Vi söker nu 4 kompetenser och för varje rätt tips som leder till en fast anställning betalar vi ut en bonus till dig på 10.000 kr.

Mejla till jobba@tross.se med kontaktuppgifter till dig och den du vill tipsa oss om så kontaktar vi hen. Vi söker webbutvecklare, två grymma planners (strategisk eller kreativ med projektledarerfarenhet) och en grafisk producent. Läs mer om tjänsterna nedan.

 

Webbutvecklare

Som webbutvecklare hos oss arbetar du i ett projektteam med flera medlemmar mot ett gemensamt mål och är ryggraden i vår webb/teknik-sektion. Dina arbetsuppgifter innebär arbete både för vår egen och för kunds räkning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 •  Webbutveckling Backend (gärna PHP & WordPress)
 •  Webbutveckling Frontend (HTML5, JS, jQuery, CSS3)
 •  Enklare sysadmin/serverdrift/underhåll av debian-maskin
 •  Sökmotoroptimering
 •  Viss teknisk support gentemot övriga teamet

Du är inte rädd för att lära dig nya saker och uppskattar varierande arbetsuppgifter som kan vara allt från att uppfinna nya tekniska lösningar till att producera en webbplats. Du skapar magin som blåser liv i våra projekt och är inte rädd för att testa att bygga om en drönare till en 3D-printer. Meriterande om du kan påvisa några erfarenheter inom webbdesign eller design i övrigt och om du kan orientera dig i Photoshop, indesign och Illustrator.

 

Planner/projektledare

Som planner ansvarar du för att förstå våra kunders varumärke och deras nuvarande och potentiella kunder. Du är strategen som förstår kunden och vem kunden vill tala till. Som planner har du koll på samhället, trender, omvärlden, marknaden och medielandskapet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Skriva kreativa briefar för våra uppdrag
 • Inspirera till den kreativa processen i projektteamet
 • Omvärldsbevaka
 • Målgruppsanalysera
 • Ta fram koncept och kommunikationsstrategier
 • Projektledning/produktionsledning

Som person är du kreativ, nyfiken och analytisk. Du är genuint intresserad av människor och omvärld och du lockas av att få nya insikter. Om allt. Strategierna du tar fram med projektteamet ska inspirera till koncept som inte bara löser uppdraget för kund utan som gör att vi levererar det lilla extra i varje uppdrag. Som planner definierar du problemet som måste lösas och inspirerar dina teammedlemmar till lösningen.

 

Grafisk producent

Tjänsten som grafisk producent innebär varierande arbetsuppgifter med fokus på film och foto. Du kommer att arbeta i ett projektteam med flera medlemmar mot ett gemensamt mål och är en nyckelspelare i vår produktionsverksamhet. Du producerar både för vår och för kunds räkning, där du som grafisk producent ansvarar för den kreativa processen i filmskapandet till att filmen produceras.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Filmning i olika sammanhang och format (reklamfilm, kortfilm, animerad film)
 • Redigering och klippning
 • Animering
 • Fotografering
 • Bildbehandling

Som person är du driven och självgående med ett genuint intresse för branschen. Du är kreativ men noggrann, har en god kommunikativ förmåga och en förståelse för varumärke och varumärkesbyggnad. Du drar dig inte för att testa och lära dig nya saker. Meriterande är också om du kan påvisa några erfarenheter inom foto eller 3D.

Samtliga tjänster är heltidstjänstgöring, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt och placering i Jönköping. Intervjuer och rekrytering sker löpande. Var god och respektera arbetsgivares önskemål om att enbart bli kontaktad av arbetssökande och ej av rekryteringsbolag, annonsförsäljare eller allmänt nyfikna.

Tack på förhand hälsar TROSS-gänget!

Kontakt
jobba@tross.se
036 – 17 29 67