Sebastian Fagerholm blir ny VD på TROSS

Anders Green Blogg, Medarbetare på TROSS

Sebastian Fagerholm tillträder rollen som ny vd och delägare på TROSS Sverige AB. Emil Trägårdh – grundaren av bolaget – är kvar i organisationen och kommer driva bolaget parallellt med Sebastian under en introduktionsperiod. Sebastian kommer närmast från Upgraded People AB och har en gedigen erfarenhet inom försäljning, ledarskap och affärsutveckling i både större och mindre tillväxtbolag.

– Jag är mycket glad över att vi lyckats rekrytera Sebastian. Hans målmedvetenhet och tydlighet i kombination med den affärsmässiga sidan är precis vad som krävs för att lyckas i den här rollen, säger Emil.

Sebastian har haft centrala roller i en handfull spännande tillväxtresor i sin karriär. Nu senast har han lycktas med en tillväxtresa på över 500% på Upgraded People AB. Vi på TROSS är inne i en intensiv period med många nya kunduppdrag samtidigt som vi utvecklar vår företagsportfölj inom framförallt digitalisering men även övriga tjänster inom kommunikation.

– Sebastian kommer in i precis rätt tid där TROSS som företag tar nästa steg. Med sin starka drivkraft och kompetens ser vi att han kommer tillföra precis det vi behöver för att nå våra mål, avslutar Emil.

 

– Det känns oerhört inspirerande att bli en del av TROSS, säger Sebastian och berättar att utveckling av försäljning och ledarskap är något han drivs av.

– Jag ser verkligen fram emot att få bidra till bolagets kommande expansion genom bra ledarskap, där de anställda får utvecklas och där vi skapar nya affärsmöjligheter tillsammans, avslutar Sebastian.

 

För mer information:

Sebastian Fagerholm, VD TROSS Sverige AB.

Mail: sebastian.fagerholm@tross.se

 

Emil Trägårdh, f.d. VD och styrelseordförande TROSS Sverige AB

Mail: emil.tragardh@tross.se