TROSS söker säljare

Rebecca Nyberg Blogg, Jobba, TROSS

TROSS fullservicebyrå med kunder över hela Sverige expanderar nu vår verksamhet i Jönköping och söker därför en ny medarbetare. Vi är en innovativ, nytänkande och unik kommunikationsbyrå som tillsammans med våra kompetenta underleverantörer utgör centrum i ett resursstarkt nätverk av professionella byråer. Vi bidrar kontinuerligt med kreativa, smarta lösningar. Med kreativ kommunikation skapar vi framgång och mervärde för våra kunder.

Vi söker dig som vill jobba med kundvård på riktigt och som kan ta hand om det viktigaste vi har; våra kunder. Vi har ett nära samarbete med våra kunder och som säljare jobbar du med att utveckla och förvalta våra kundrelationer samt nykundsbearbetning. Utöver det så förväntas du som säljare hos oss att bistå våra kunder med rådgivning och presentationer. Utbildning sker löpande och du rapporterar direkt till försäljningschef.

Vem är du?
Utöver dina egenskaper som trevlig, socialt kompetent och serviceminded är du trygg i dig själv, är förtroendeingivande och har en passion för goda kundrelationer. Du är en kommunikativ person med ett genuint intresse för människor och ditt fokus präglas av kundvård och relationsbyggandeDu gillar att arbeta mot mål och strävar efter ständig förbättring. Vidare är du framåt och har en förmåga att arbeta självständigt och i grupp med ett stort driv.

Kvalifikationer
Du har en affärsmässig förståelse och har tidigare jobbat med försäljning, kundvård eller service. Du har erfarenhet av att förvalta och utveckla goda kundrelationer. Då tjänsten innefattar kundbesök är körkort ett krav.

Meriterande
Det är meriterande att ha arbetat med någon form av media tidigare samt att ha kunskap om webbplatser och digital marknadsföring.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi arbetar med företag och organisationer, privata och offentliga, över hela landet. Vi jobbar med externa kunder i projektform och har ett nära samarbete med samtliga kunder. Vår företagskultur präglas av medarbetarna snarare än tvärtom och tillsammans skapar vi en arbetsmiljö med utgångspunkten att det ska vara roligt att komma till jobbet. Sociala aktiviteter skapar gemenskap och vi vill att du skall trivas och vilja stanna hos oss. Vi värdesätter din trygghet med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Arbetstider och omfattning
Heltidstjänstgöring, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt. Placering i Jönköping.

Ansökan
Skicka in ditt CV med bifogat personligt brev till jobba@tross.se så snart som möjligt. Intervjuer och rekrytering sker löpande.

Sista ansökningsdag är 15 april.

Vid frågor kring tjänsten
Försäljningschef, Victor Strand 036-17 29 63

Välkommen med din ansökan.

Var god och respektera arbetsgivarens önskemål om att enbart bli kontaktad av arbetssökande och ej av rekryteringsbolag, annonsförsäljare eller allmänt nyfikna.

Kontakt
jobba@tross.se
Victor Strand
036 – 17 29 63